Handelsbetingelser.

BoostOut, der ejes og drives af Flex&Co, formidler friluftsoplevelser til danske forbrugere. Alle BoostOut medlemmer har mulighed for at købe værdibeviser fra BoostOuts Partnere.

BoostOut fungerer alene som formidler, mens det er Partneren, der er ansvarlig for, at aftalen opfyldes, og at den vare eller tjenesteydelse, som værdibeviset giver adgang til, bliver leveret.


For at kunne købe oplevelser på BoostOut.dk skal du være du medlem af BoostOut, du skal være fyldt 18 år, og du skal være bosat i Danmark. Vi leverer ikke produkter udenfor Danmark.

Når du køber et værdibevis på BoostOut.dk, accepterer du disse vilkår:

  • BoostOut fungerer alene som formidler af oplevelsen. Det vil altid være vores Partner, der leverer din vare eller ydelse.
  • Ved bestilling tillægges ordren et administrationsgebyr.
  • Alle viste priser er eksklusiv moms.
  • Du kan benytte Dankort, VISA/Dankort, MasterCard eller MobilPay som betalingsmiddel. Betiling sker via en sikker forbindelse, hvor de indtastede oplysninger krypteres.
  • Beløbet trækkes umiddelbart i forbindelse med din bestilling, uanset hvornår oplevelsen finder sted – medmindre andet udtrykkeligt er angivet i eventbeskrivelsen.
  • BoostOut har ikke adgang til dine kortoplysninger, og du er sikret mod misbrug, da du kan afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt.
  • Når dit køb er gennemført, sender vi med det samme dit værdibevis til den Emailadresse, du har opgivet.
  • Dit bevis har en unik kode, som du skal vise ved indløsning.

 

Fortrydelsesret
Jf. Forbrugeraftaleloven§ 18, stk. 2, nr. 12 har du ingen fortrydelsesret på køb, hvor anvendelsesdatoen fremgår af dit værdibevis. Dette gælder hovedparten af BoostOuts oplevelser.

Er der ikke en konkret dato, så har du 14 dages fuld fortrydelsesret fra den dag, du modtager dit værdibevis.

Ønsker du at gøre brug heraf, skal du kontakte os på hej@boostout.dk eller 40 46 80 03. Du vil herefter få din betaling tilbage senest 14 dage efter.

 

Reklamationer
Købelovens mangelregler gælder, herunder 2 års reklamationsfrist.

Hvis du er utilfreds med dit køb, skal du rette henvendelse og eventuelle erstatningskrav til aftalepartneren indenfor rimelig tid. BoostOut er udelukkende formidler og kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle fejl og mangler i forbindelse med aftalepartnerens levering af produkt eller tjenesteydelse.

 

Indløsning
Du kan udelukkende benytte dit værdibevis til køb af den aftalte vare. Du kan ikke købe andre oplevelser herfor.

 

Forbehold
BoostOut fraskriver sig ethvert ansvar for de varer og tjenesteydelser, som leveres i forbindelse med et værdibevis og er ikke forpligtet til at give erstatning for eventuelle tab, herunder hvis partneren går konkurs eller lukker.

Vi gør hvad vi kan for at websitet boostout.dk og den tilhørende support er til at få fat i, men vi kan ikke garantere, at vi altid er tilgængelige.

 

Persondatapolitik
Vi henviser til særskilt side herom.

——

Køb via BoostOut er underlagt dansk ret.

Disse betingelser er senest redigeret den 6. maj 2022. 

Livet smager bare lidt bedre udenfor.