Privatlivspolitik.

Persondata
Når du besøger vores website, indsamler og behandler vi informationer om dig. Disse data kaldes for persondata.

Persondata er enhver form for information, der direkte eller indirekte kan identificere en person. Det kan f.eks. være dit navn, din Email eller dine interesser.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din enhed, IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider, du klikker på.

Når du tilmelder dig BoostOut, beder vi desuden typisk om disse oplysninger: Navn, Email og Postnummer samt eventuelt om dine interesseområder.

Alle data indsamles og behandles i henhold til gældende lovgivning.


Formål
Vi indsamler og behandler persondata med det formål at kunne levere services som f.eks. vores nyhedsfeed, give dig tilbud, vi vurderer, er relevante for dig, få ny viden, der kan forbedre vores services samt sikre, at du kan navigere rundt på vores website og benytte al funktionalitet.

Nogle af disse behandlinger kræver, at du samtykker hertil (f.eks. ifm. tilmelding til BoostOut), mens andre sker automatisk (f.eks. placering af cookies, der gør det muligt for dig at navigere på vores website).


Sikkerhed
Alle persondata behandles fortroligt og opbevares under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning.


Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af vores website videregives til tredjeparter med det formål at målrette vores annoncering. Du kan se, hvilke tredjeparter vi benytter, under ”Cookies”.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi videregiver ikke dine persondata til andre uden dit samtykke.


Sletning af data og dine rettigheder
Vi sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige. Du kan desuden til hver en tid bede om få slettet eller rettet egne data. Du har i øvrigt ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan til hver en tid tilbagekalde et samtykke.

Se kontaktinformation nedenfor.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, skal du kontakte Datatilsynet.


Kontaktinformation
BoostOut drives af Flex&Co, som du kan få fat i her:

Flex&Co
Gothersgade 167
1123 København K
CVR-nr.: 39674181
hej@flexogco.dk
Telefon 40 46 80 03
___

Sidst revideret april 2022

Livet smager bare lidt bedre udenfor.

FÅ TILSENDT PARTNER INFORMATION